Zachovanie majetkovej podstaty v bilančných teóriách - Feketeová, Renáta, 1974-
Charakteristika bilancie a bilančných teórií. Úloha súvahy. Oceňovanie majetkových súčastí pri rešpektovaní určitých kritérií. Potreba riešenia zmeny cenovej hladiny. Základný cieľ účtovníctva. Chápanie majetkovej podstaty v účtovníctve.