V centru pozornosti malé a střední podniky: nadnárodní standardizace jejich účetního výkaznictví finalizuje - Kovanicová, Dana
Malé a stredné podniky z hľadiska globálnej účtovnej štandardizácie. Výstup projektu Rady IASB - Medzinárodný štandard účtovného výkazníctva (IFRS) pre malé a stredné podniky - IFRS SMEs. Koncept východisiek a ich diskusia. Konkretizácia prístupu k štandardu. Predbežný návrh štandardu. Dôsledky globálnej štandardizácie malých a stredných podnikov pre Európsku úniu. Očakávané koncepčné riešenie regulácie účtovníctva v ČR.