Zníženie hodnoty stavby v období prechodného a dočasného užívania stavby - Mateášová, Martina, 1979-
Charakteristika stavieb. Účtovanie obstarania stavby. Spôsob účtovania zníženia hodnoty stavby v zmysle opatrenia č. 23054/2002-92. Účtovanie podľa novely Postupov účtovania PÚ č. MF/25814/2006-74. Odpisovanie stavieb.