Efektivita sterilizovaných měnových intervencí - Strnad, Petr
Vymedzenie pojmu menová intervencia. Teoretické transmisné mechanizmy. Teória vybalancovaného portfólia. Signálný kanál. Teória hlučného obchodovania.