Podnikové kombinácie podľa IFRS 3 - Parajka, Branislav, 1981-
Prijatie medzinárodného štandardu finančného vykazovania IFRS 3 Podnikové kombinácie v roku 2004 Radou pre medzinárodné účtovné štandardy. Základné kritérium identifikácie podnikovej kombinácie v zmysle IFRS 3. Vzťah materský - dcérsky podnik. Metóda účtovania podnikových kombinácií. Identifikácia nadobúdateľa. Náklady podnikovej kombinácie. Alokácia nákladov podnikovej kombinácie na nadobudnutý majetok, prevzaté záväzky a podmienené záväzky.