Účtovanie a vykazovanie kurzových rozdielov v spoločnosti s ručením obmedzením so zahraničnou majetkovou účasťou - Máziková, Katarína
Podnikateľská činnosť so zahraničnou majetkovou účasťou. Spoločenská zmluva. Účtovanie so zahraničným spoločníkom. Vedenie dôslednej analytickej evidencie.