Účtovníctvo komerčných poisťovní v kontexte s prechodom na IAS/IFRS - Meluchová, Jitka, 1965-
Príprava nových učebných textov. Analýza rozdielov pri účtovaní a vykazovaní podľa národnej právnej úpravy platnej do roku 2005. Problémy poisťovní v súvislosti s prechodom na medzinárodné účtovné normy.