Českí bratia a rovná daň - Sulík, Richard
Návrh českej rovnej dane je na svete. Ide len o zavedenie jednotnej sadzby dane pre fyzické osoby. Bude 15 percentná a bude sa počítať zo superhrubej mzdy. Češi nevyužili možnosť zrušiť systémové výnimky. Ide nie o rovnú daň, ale nespočetné množstvo efektívnych sadzieb dane. Slovensko hrá v daniach inú ligu.