[Poisťovníctvo: Teória a prax. - Teorie a praxe pojišťovníctví] - Polavková, Katarína
Recenzia na prvú spoločnú československú monografiu, v ktorej je komplexne spracovaná problematika poisťovníctva tak z pohľadu teórie poistenia, ako aj z pohľadu aktuálnych problémov českého a slovenského poistného trhu v procese vytvárania spoločného trhu EÚ.