Uzavretie účtovných kníh a zostavenie mimoriadnej účtovnej závierky pri zániku spoločnosti - Ondrušová, Lucia, 1981-
Povinnosť viesť účtovníctvo a zostavovať účtovnú závierku v rozsahu, obsahu a spôsobom podľa zákona o účtovníctve č. 431/2002 Z. z. Obdobie, počas ktorého je účtovná jednotka povinná viesť účtovníctvo a k akému dátumu zostavuje účtovnú závierku. Zrušenie a zánik spoločnosti.