Česká ekonomika a výzva Lisabonské strategie - Sojka, Milan
Integrácia českej ekonomiky do svetovej ekonomiky po roku 1990 a vytvorenie predpokladov resp. bariér na ceste k znalostnej ekonomike. Porovnanie vybraných údajov charakterizujúcich dosiahnutú mieru transformácie k znalostnej ekonomike v českej ekonomike. Česká a fínska ekonomika a výzva ekonomiky založenej na vedomostiach.