Uplatňovanie didaktických zásad vo výučbe účtovníctva na vysokej škole - Kicová, Marianna
Charakteristika didaktiky účtovníctva. Uplatňovanie didaktických zásad vo výučbe predmetu Účtovníctvo rozpočtových organizácií, príspevkových organizácií a obcí. Zásada aktivity a uvedomelosti. Zásada spájania teórie s praxou. Zásada názornosti.