Fúzia nie je prehra - Prikryl, Pavol
S príchodom zahraničných investorov na Slovensko automaticky vzrástol význam logistiky v celom jej zábere. Stúpli aj nároky na kvalitu logistických služieb. Nutnosť konkurencie sa stala tvrdou realitou. Príchod takej významnej konkurencie akou sú nadnárodné spoločnosti, nemusí znamenať zánik pre malé domáce firmy, ktorých výhodou je poznanie podmienok slovenského trhu, operatívnosť, flexibilita, ochota učiť sa novým veciam. Výhoda fúzií a akvizície. Férová konkurencia.