Zriaďovacie náklady v podvojnom účtovníctve podnikateľov v podmienkach SR - Maděra, František
Analýza problematiky vykazovania a účtovania zriaďovacích nákladov. Charakteristika zriaďovacích nákladov. Odpisy zriaďovacích nákladov.