Saldo výdavkov a nákladov rozpočtového hospodárenia - príklady v rozpočtovej organizácii, ktorá je napojená na štátny rozpočet, rozpočet obce alebo rozpočet VÚC - Kovalčíková, Antónia
Príklady, ak sa v sledovanom roku bežné výdavky nerovnajú zodpovedajúcim nákladom rozpočtovej organizácie. Príklady účtovania obstarania dlhodobého hmotného majetku a dlhodobého nehmotného majetku a ich odpisov. Saldo výdavkov a nákladov rozpočtového hospodárenia v rozpočtovej organizácii, ktorá je napojená na rozpočet obce alebo rozpočet VÚC. Rozpočtová organizácia napojená na štátny rozpočet.