Rozhodovanie o zabezpečovaní dopravných služieb formou operatívneho lízingu - optimalizačný model - Nahácka, Veronika
Alternatívy zabezpečovania dopravných služieb v spoločnostiach s rozsiahlym vozovým parkom. Operatívny lízing a jeho výhody. Zvažovanie alternatívy zabezpečovania dopravných služieb. Model výberu optimálnej alternatívy.