Výkazy účtovnej závierky poisťovní - Juhászová, Zuzana, 1970-
Výkazy účtovnej závierky poisťovní sa zostavujú predovšetkým z dôvodu poskytovania informácií o finančnej situácii poisťovní a sú určené pre široký okruh používateľov. Bilancia aktív a pasív ako súčasť účtovnej závierky poisťovne. Uplatňovanie medzinárodných účtovných štandardov IAS/IFRS. Výkaz ziskov a strát poisťovne.