Podnikové kombinácie - Černý, Michal R.
Aplikácia IFRS 3 - Podnikové kombinácie a jeho nadväznosť na ďalšie súvisiace štandardy. Individuálna verzus konsolidovaná závierka. Akvizícia. Metóda kúpy. Metódy ocenenia. Zásoby. Lízing. Nehmotné aktíva. Podmienené záväzky. Daňové aspekty. Príklady. Pokračovanie.