Vykazovanie výdavkov na obstaranie cudzieho kapitálu podľa novely IAS 23 - Tumpach, Miloš, 1970-
Koncom marca 2007 vydala Rada pre medzinárodné účtovné štandardy novelu štandardu IAS 23, ktorá sa zaoberá otázkou vykazovania (aj účtovania) tých výdavkov, ktoré podnik vynaložil na obstaranie cudzieho kapitálu (borrowing costs), na obstaranie, výstavbu alebo produkciu spôsobilého aktíva (qualified asset). Príklady. Článok je výstupom projektu VEGA 1/4587/0.