Ťažké zbrane proti obchodu - Haluza, Ivan
Hoci Slovensko nezažilo masívnejšie ohrozenie zdravia spotrebiteľov potravinami, nastáva prísnejší boj o kvalitu potravín. Navrhované pokuty za nekvalitu. Výrobcovia i obchodníci sú opatrnejší. Možná korupcia inšpektorov.