Keď súťaž v športe prekáža - Slovák, Kristian
Európska únia nechce, aby boj futbal biznis. Volá po regulácii platov. Dvadsiatka najväčších európskych klubov a miliardové tržby. Pod ich rastúce príjmy sa podpisuje predovšetkých rastúca cena prenosových práv. Individuálny a skupinový predaj prenosových práv.