<The> Czech insurance market: Running out of breath? - Dubská, Drahomíra
Situácia na českom poistnom trhu. Nárast výdavkov domácností na poistenie postupne klesá - porovnanie rokov 2000-2005. Príčiny predošlého extrémneho rastu výdavkov na poistenie. Český poistný trh rastie pomalšie ako ekonomika. Totálna penetrácia poisťovníctva v Čechách je na úrovni 50 percent Európskej únie. Rozdiely v dynamike v porovnaní s EÚ. Drahé neživotné poistenie. Finančná situácia českých domácností.