[Bankovnictví] - Tkáčová, Daniela, 1954-
Recenzia na učebnicu Bankovnictví. Publikácia má originálnu koncepciu, ktorá čitateľovi umožní pochopiť miesto a úlohu bankovníctva a jeho makro- a mikroekonomické väzby. Autori definujú bankovníctvo v jeho sektorovej dimenzii, z hľadiska úloh, ktoré plní ako sprostredkovateľ, a súčasne je relatívne autonómne a navzájom previazané s menovopolitickými dosahmi činnosti centrálnej banky.