Trend Špeciál automotive
Makroanalýza - automobilky výrazne potiahnu slovenský export, menej už hospodársky rast či zamestnanosť. Výrobné kapacity automobiliek v SVE. Impulz pre ekonomiku - na Slovensku by sa malo tento rok vyrobiť vyše 550 000 áut, budúci rok bezmála tri štvte milióna. Detroit dopláca na odbory. Najväčšie automobilky podľa globálneho predaja ľahších motorových vozidiel. Do strednej Európy prišli najúspešnejší svetoví producenti. Akcie automobiliek. Branding. Aktívna aj pasívna bezpečnosť automobilov sa zvyšuje, no ostáva relatívnym pojmom. Personálny lízing. Kamióny budú naďalej v preprave hrať prím. Outsourcing.