Generálny zákon o zavedení eura - Hrčka, Štefan
Dňa 10. mája 2007 bol zverejnený a predložený na medzirezortné pripomienkové konanie návrh zákona o zavedení euro v Slovenskej republike a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Cieľom tohto zákona, skrátene označovaného ako generálny zákon o zavedení eura na Slovensku, je vytvoriť všeobecné právne predpoklady v SR na bezproblémové a úspešné zavedenie eura a začlenenie SR do eurozóny.