Zmeny v zdaňovaní príjmov fyzických osôb - Kučerová, Mária
Najzávažnejšie zmeny súvisiace so zdaňovaním príjmov fyzických osôb, ktoré boli vykonané zákonom č. 688/2006 Z.z. Zdaňovanie cien a výhier zo súťaží organizovaných zamestnávateľom pre svojich zamestnancov. Oslobodenie od zdaňovania cien a výhier zo súťaží vyhlásených zamestnávateľom. Oslobodené príjmy podľa paragrafu 9 zákona. Zdaňovanie príjmov z vyplatenia (vrátenia) podielových listov a príjmov z predaja podielových listov. Praktické príklady.