Daňová strata a jej odpočítanie - Mintál, Ján
Právny rámec odpočtu daňovej straty. Účtovná a daňová strata. Odpočet daňovej straty fyzických osôb v roku, v ktorom vznikla. Podmienky odpočtu daňovej straty. Odpočet daňovej straty a hospodársky rok. Zánik daňovníka bez likvidácie a odpočet daňovej straty. Odpočet daňovej straty a verejná obchodná spoločnosť. Odpočet daňovej straty a komoditná spoločnosť. Príklady z praxe.