Creation and Protection of the Environment - Závodný, Peter
Odpoveď na otázky spolupráce a konkurencie medzi podnikmi formou hry a teórie. Vedomostný manažment a informačné systémy a informačné technológie. Ochrana životného prostredia. Tvorba životného prostredia. Podpora rozhodovacích procesov. Ochrana životného prostredia zahŕňa všetky oblasti ľudskej činnosti.