Novela zákona o archívoch a registratúrach - Mačuga, Jaroslav
Zmeny v zákone č. 395/2002 Z.z. o archívoch a registratúrach a o doplnení niektorých zákonov v znení zákona č. 515/2003 Z.z. Účinnosť novely zákona od 1.6.2007. Hlavný cieľ novely - zrušenie všeobecnej povinnosti pôvodcov registratúr vypracovať registratúrny poriadok, čo znamená zjednodušenie pre podnikateľské subjekty.