Poistné krytie prírodných katastrof - Majtánová, Anna
Podiel jednotlivých druhov veľkých prírodných katastrof na ekonomických a poistných škodách. Sekuritizácia v poistnom sektore. Základné štruktúry prenosu rizika prostredníctvom katastrofických dlhopisov. Motívy poisťovní a investorov využívať katastrofické dlhopisy. Štruktúra transakcií s katastrofickými dlhopismi. Súčasnosť a budúcnosť sekuritizácie katastrofických rizík.