Platba založená na akciách transakcie s vlastnými akciami a transakcie v rámci skupiny - Svitek, Martin
Interpretácia IFRIC 11 k IFRS 2 Platba založená na akciách "Transakcie s vlastnými akciami a transakcie v rámci skupiny" bola vydaná 12.11.2006. Uplatňuje sa na ročné účtovné obdobia začínajúce po 1. marci 2007. Interpretácia sa má uplatňovať retrospektívne so zohľadnením prechodných ustanovení IFRS 2 Platba založená na akciách. Interpretácia sa zameriava na dve oblasti: 1. Platba založená na akciách, ktorá sa realizuje vlastnými akciami účtovnej jednotky, resp. opciami na ne. 2. Platba založená na akciách s nástrojmi vlastného imania materskej spoločnosti.