Deflation of the GDP and other components in the SNA - Husár, Jaroslav
Vývoj nominálnej hodnoty hrubého domáceho produktu (HDP) na Slovensku. Deflácia kompletných systémov makroekonomických premenných. Meranie reálneho príjmu (HDP) celej ekonomiky vyžaduje hlbšie chápanie problematiky. Nový aspekt deflácie.