Diffusion model of a new product - Mikušová, Nora, 1978-
Difúzne modely optimálnej reklamnej stratégie pre nový produkt. Reklamné politiky pre difúzne modely. Špecifická funkčná forma. Model. Riešenie. Algoritmus. Numerické výsledky. Príklad.