Príprava budúcich riaditeľov ZŠ a SŠ v SR - Brečka, Peter
Objasnenie postavenia a potreby kvalifikovanej osoby - manažéra v školstve. Poukázanie na požiadavky na školského manažéra s cieľom zdôvodniť potrebu koncepčnej prípravy na výkon funkcie riaditeľa školy.