Sú databázové systémy len pre informatikov - Drlík, Martin
Uchovávanie a podrobné skúmanie nadobudnutých poznatkov. Elektronické uloženie a automatizované spracovanie týchto informácií. Úloha databázových systémov Vysvetlenie princípov ukladania údajov a postupov získavania požadovaných informácií z databáz.