O dotýkaní, ktoré neuchopuje - Vydra, Anton
Veci okolo nás z filozofického pohľadu. Vnímanie predmetov podľa Renauda Barbarasa. Sprítomnenie predmetov dvoma spôsobmi: imaginatívne (spomienka) alebo originálne (vnímanie). Osoba a veci ako súčasti priestoru. Zmyslové vnímanie. Násilný a úctivý postoj človeka k svetu.