New approaches to stress testing the Czech banking sector - Čihák, Martin
Prehľad výsledkov stresového testovania v českom bankovom sektore: základné stresové testy, test odolnosti voči úrokovému šoku, medzibankové "nákazové" testy a ich metodológia, makroekonomický stresový test.