Comparison of selected countries by one of the multivariate methods - Hurbánková, Ľubica, 1980-
Použitie multivariačných metód na porovnanie národnej úrovne vybraných krajín (Slovensko, Česko, Maďarsko, Poľsko). Štátne indikátory - môžu byť najvyššie a najnižšie. Bodová metóda - prideľovanie počtu bodov krajine podľa dosiahnutých hodnôt.