Elektronické nákupné aukcie - Dzurová, Mária
Ekonomický prínos elektronických nákupných aukcií. Rozvoj a zmeny v nákupe a nákupných činnostiach v rôzných etapách vývoja. Ciele nákupu. Nákup a lelektronické riešenia podnikových procesov. Nákupná politika podniku. Elektronický nákup ( e-procurement). Prínosy elektronického nákupu. Pojem elektronická aukcia. Proces aukcie.