Tretí pilier: výhody a nevýhody - Világi, Peter
Tretí pilier dôchodkového poistenia - dobrovoľné dôchodkové sporenie. Charakteristika jednotlivých produktov tretieho piliera. Doplnkové dôchodkové sporenie. Kapitálové garantované životné poistenie. Kapitálové investičné životné poistenie. Sporenie cez podielové fondy. Bankové vklady a dôchodok.