Veľký šéf Vodafonu - Polakovič, Ivan
Šéf mamutieho svetového mobilného operátora Vodafone - Arun Sarin - jeden z najvplyvnejších biznismenov sveta. Cesta A. Sarina na post šéfa spoločnosti. Konkurencia na mobilnom trhu. Expanzia do Ázie. Bitka v Indii. Odpredaj neziskových častí. Nové výzvy pre Vodafone.