K problematice efektivity E-learningu v prezenční a distanční formě výuky - Šimonová, Ivana
Zmena úlohy učiteľov v súčasnej dobe. Požiadavky na kľúčové kompetencie študenta. Implementácia IKT do edukačného procesu. Porovnávanie prezenčnej a distančnej formy výučby (realizovanej prostredníctvom e-learningu) a názory študentov vzdelávaných touto formou.