Rapid e-learning - nový koncept v e-learningovém vzdělávání - Egerová, Dana
Charakteristika Rapid e-learningu, jeho možnosti využitia vo vzdelávaní. Potreba nových riešení v rýchle sa meniacom prostredí. Zmena procesu tvorby e-learningového kurzu a zmena vývojového tímu.