Elektronické portfólio a jeho využitie vo vyučovacom procese - Lovászová, Gabriela
Portfólio ako súbor záznamov o aktivitách žiaka vo vyučovacom procese. Tvorí sa dlhodobým, systematickým sledovaním činností žiaka a poskytuje komplexný pohľad na žiakovo učenie a jeho výsledky. Uchovanie a tvorba portfólia žiaka pomocou počítača a systému na riadenie výučby.