Outsourcing sieťovej infraštruktúry - Vaculík, Juraj
Zložky prevádzky sieťovej infraštruktúry LAN/WAN : konfigurácia, monitoring a servis. Prevádzka infraštruktúry LAN/WAN vo vlastnej réžii v malom podniku, strednom podniku a vo veľkom podniku. Outsourcing sieťovej infraštruktúry. Tvorba SLA v komunikačnej infraštruktúre.