Co nového v bankovnictví
Prognóza vývoje svetového bankovníctva na rok 2007. Globalizácia a rozširovanie nových trhov. Znižovanie nákladov. Limity poplatkov. Zvyšovanie efektivity. Offshoring. Charakteristika hedge fondov. Boj proti praniu špinavých peňazí.