Naša spiaca krásavica - Blažej, Ján
Slovensko z pohľadu odborníkov v cestovnom ruchu. Odporúčania na najatraktívnejšie miesta. Zviditeľňovanie Slovenska v zahraničí. Kto je náš hosť. Aké je dovolenkárske Slovensko v očiach cudzinca.