Archivace podle MiFID - Polák, Vlastimil
Platnosť rámcovej smernice č. 2004/39/ES zo dňa 21. apríla 2004 o trhoch finančných inštrumentov, skrátene MiFID. Vplyv normy na požiadavky na archivačné povinnosti obchodníkov s cennými papiermi. MiFID a česká legislatíva. Nové pravidlá archivácie a uchovávania dát. Vedenie, riadenie a správa záznamov.