Jednoduchost, rychlost a dostupnost vítězí - Coode, Charlie
Splátkový predaj a kreditné karty v Českej republike v roku 2006. Využívanie úverových produktov v Českej republike. Predaj na splátky a s tým spojené kreditné a úverové karty. Vývoj v roku 2006. Trendy splátkového predaja. Financované komodity. Kreditné karty. Rýchlosť, jednoduchosť a dostupnosť predaja na splátky.