Coordinating the interests of business and institutions of higher education as the most important factor of knowledge-based economy development - Naumov, Sergei
Význam vysokoškolských inštitúcií v procese budovania poznatkovej ekonomiky. Vzdelávací systém ako súčasť trhových hospodárskych vzťahov štátu. Hlavné smery možnej spolupráce medzi Stolypinovou akadémiou pre štátnych zamestnancov vo Volžskej oblasti a Obchodnou a priemyselnou komorou v Saratovskej oblasti.